Любо Нейков доказа, че слуховете за него са лъжа, а той е прекрасен човек!

Актьорът Любо Нейков трогна всички с невероятното си и страшно благородно решение, за което колегите му в телевизията му свалиха шапка. Любо Нейков за пореден път доказа, че слуховете за "лошия му характер" са пълна измислица, а всъщност той е наистина прекрасен човек.

Повод за възхищението на колегите му е фактът, че Любо Нейков бе застигнат от огромно щастие. След като месеци наред се тревожеше за бъдещето си в Би Ти Ви и съдбата на "Комиците" и "Столичани в повече", днес той има повод да черпи. Защото успя да сключи договор с телевизията за продължението на предаването и сериала, за които ще се сдобие с близо 2 милиона лева.

[caption id="attachment_317697" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков направи нещо, което никой не очакваше от него. Браво![/caption]

Вместо да мине с една скромна почерпка обаче, или дори да се отпусне и да заведе екипа си на ресторант, Любо Нейков направи нещо далеч по-добро. Той моментално изплати всички забавени пари на служителите и за тяхно най-голямо учудване, ги зарадва и със солидни бонуси.

"Такова нещо никой не беше очаквал. Вярно е, че хората знаеха, че щом Любо Нейков подпише договора и вземе парите, ще се разплати с тях. Но за допълнителни пари и бонуси никой не предполагаше. Всички останаха като гръмнати от прекрасния жест на Любо Нейков. Защото решението му е наистина адски човечно. Той преспокойно можеше да си изчисти дължимото и да си прибере останалите пари, но не го направи - реши да зарадва хората и семействата им, затова че толкова време живееха в стрес и несигурност. Браво на него!", с откровен възторг коментират колегите му от екипа в "Комиците".

Освен всичко друго, Любо Нейков обещал в най-скоро време да вдигне такъв купон за хората си в телевизията, че всички дълго да го помнят. И, разбира се, отново нямал намерение да вземе и стотинка от останалите - всичко щяло да е за негова сметка.