Лили Иванова получи уникално предложение от Слави Трифонов! Не е за вярване, но двамата ще работят заедно! Това отново доказва, че може би вече не са в толкова лоши отношения!

Лили Иванова, примата на българската музикална сцена, в риалити формат на Слави Трифонов - това е новината, която се разпространи публично, съобщава "Всеки ден".

Както е известно, Лили Иванова и шоуменът Слави Трифонов не са в много топли отношения от дълги години, каквито и опити да се правеха да ги съберат в едно предаване по телевизията. Българската прима на музиката - великата Лили Иванова, все отказваше, а от своя страна Трифонов пък постоянно я имитираше в скечове в предаването си.

[caption id="attachment_317739" align="alignright" width="300"]Лили Иванова ще участва в риалити формат на Слави Трифонов Лили Иванова ще участва в риалити формат на Слави Трифонов[/caption]

Сега обаче се говори, че в следващия сезон на предаването за музикални таланти "Гласът на България" Иванова ще бъде част от формата и ще оценява участниците, научи Kliuki.bg. Разбира се, не е потвърдено нито от нея, нито пък от Слави Трифонов или екипа му, които подготвят следващия сезон на предаването по Бтв.  Освен това се носят легенди и относно сумата, срещу която Лили Иванова би станала част от предаване и то продуцирано от Трифонов. Споменава се сума от порядъка на 500 000 лв. за участието на звездата. Но пък със сигурност ще бъде много впечатляващо за зрителите и респектиращо за участниците да те оценява самата Лили Иванова - такъв огромен талант и постижения в музиката.

Предстои вълнуващ сезон на музикалното шоу за певчески таланти и много изненади. Очакваме с нетърпение още подробности около музикалния риалити формат. Този път Слави Трифонов е надминал себе си, ако наистина е убедил Лили Иванова да участва в "Гласът на България".