Наталия Симеонова разкри какво мисли за българския народ!

Наталия Симеонова вярва, че българите са състрадателни хора, пишат и от изданието "iNEWS", но емоциите в предаването  "Предай нататък" са твърде силни, казва го водещата пред камерите на "160 минути".

Новото предаване на Наталия Симеонова надмина "Море от любов". Тук житейските болки, трудности и несгоди неминуемо докосват човешкото сърце и ни боли след всяка показана, споделена чрез медиите, човешка драма. Но също така съпреживяваме, радваме се и се надяваме заедно с героите на "Предай нататък". Дори за опитен водещ и популярен човек като Наталия Симеонова напрежението и мъката понякога са толкова силни, че и тя трудно скрива емоциите си, но това е нормално и в същото време ние като зрители долавяме нейното настроение, доверяваме се на емоцията й, позволяваме на водещата и екипът на предаването да станат част от нашия душевен свят.

[caption id="attachment_317774" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова вярва, че българите са състрадателни Наталия Симеонова вярва, че българите са състрадателни[/caption]

Както споделя самата водеща, "Предай нататък", въпреки показването на толкова тежки съдби, е предаване за доброто, за това, че ние все още сме едни състрадателни хора, които помагат на напълно непознати, защото и тези, които правят изненадата на героя, и всички, които помагат по някакъв начин, всъщност реализират нечия чужда мечта.

С предаване като това на Наталия Симеонова в ефира на Бтв, с историите, които се разказват, разбираме какво е нужно на човек да бъде щастлив - здраве и малко късмет, а повечето неща и дори мечти виждаме, че се сбъдват лесно, щом някой ти подаде ръка. Можем да бъдем по-добри заедно!