Успя ли да грабне зрителите новата двойка водещи на комедийното шоу "Господари на ефира", а именно сладката Милица Гладнишка и смешния Силвестър Силвестров?!

След края на сезона на шоуто за имитации "Като две капки вода", Милица Гладнишка премина в редиците на водещите на "Господари на ефира". Но за изненада на много от феновете й нейният дует със Силвестър Силвестров не е от най-любимите на зрителите, научи Kliuki.bg. Разбира се, минали са едва няколко епизода на "Господари на ефира", но рейтингът на новата двойка не е особено впечатляващ, пишат и от изданието "Всеки ден". Но пък за сметка на статистиката, очакванията и нагласите на Милица и Силвестър са доста добри. Те смятат, че с времето ще се наложат като любими водещи и в интерес на истината Милица Гладнишка е с много интересно чувство за хумор. Може би двамата още не са си паснали и не са свикнали да водят един до друг предаване, още повече такова като "Господари на ефира".

[caption id="attachment_317821" align="alignright" width="300"]Успяха ли да грабнат зрителите новите водещи на "Господари на ефира" Успяха ли да грабнат зрителите новите водещи на "Господари на ефира"[/caption]

По всеобщо мнение един от най-добрите тандеми на шоуто и изобщо като двойка водещи се наложиха Васил Василев и Димитър Рачков. А защо тях ги няма, отново е загадка за зрителите, но пък нека видим как ще продължат участието си новите водещи Милица и Силвестър. Разбира се, да се търси същият хумор като при Митко и Зуека е малко оптимистично, защото те са неповторими, но винаги може да бъдем изненадани. Мария Игнатова също привличаше много зрителите чрез визията си, това със сигурност се забелязва от феновете на шоуто.

В историят ана "Господари на ефира" са участвали много популярни лица като водещи - Малин Кръстев, Герасим Георгиев - Геро, Румен Угрински, Мария Игнатова, Васил Василев - Зуека, така че след време може и Милица и Силвестър да се наредят сред най-харвесваните водещи.