Ники Михайлов продължава да изумява

Националният ни вратар Ники Михайлов се е променил тотално не за половин век, а само за единадесет години. Синът на бившия национален вратар и настоящ президент на БФС Боби Михайлов е бил невероятно различен само преди някакви си десет-единадесет години. Тогава 25-годишният мъж е имал съвсем друга от познатата ни в момента визия.

Играчът на италианския футболен клуб Верона тогава е приличал на съвсем обикновено момче. Ники Михайлов е имал гъста, черна коса и е изглеждал така както повечето момчета на неговата възраст, пише HotArena.net .

С анцуг, тениска и маратонки той по нищо не е различавал от връстниците си. Сега обаче Ники Михайлов е друг. Той не е вече онова невинно и безгрижно момче, рошаво и приемащо света с отворени очи. Животът и това, което му поднесе съдбата го направи за съвсем кратък период в известен мъж, който непрекъснато присъства на страниците на жълтите издания. И не само защото има трайна връзка с поп фолк певицата Алисия, припомня Kluiki.bg.

Невинният хилав младеж постепенно се превъплъти в строен, мускулест спор тяга, който си знае цената. Превъплъщението си той претърпя заради кариерата си, която от родните стадиони го запрати по чуждите, високо платени футболни клубове. Парите, квалитетните отбори,

[caption id="attachment_317831" align="alignright" width="300"]Това са превъплъщенията на вратаря Ники Михайлов Това са превъплъщенията на вратаря Ники Михайлов[/caption]

обкръжението, жените, сладостите на заможните и известни българи повишиха стандартите му и той стана плейбоя, любимец на жените.

Нощните клубове, скъпите коли, луксозните мацки се превърнаха в ежедневие за вратаря. В този момент съдбата го срещна с вървежната моделка Николета Лозанова. Въпреки горещата си връзка, двамата бързо се разделиха. След нея обаче Ники Михайлов се раздели и с буйната си грива.

Плешивостта си той е „наследил” от баща си. За да не личи, че няма достатъчно растителност на главата си, младият Ники Михайлов ходи непрекъснато с бръсната глава. Дрехите, колите, имиджа му е също нов, баровски. Но пак претърпя промяна.

Сега Ники Михайлов вече не онзи повърхностен сладострастник, който сменя по-често жените от колите си. За новото му амплоа помогна сериозната му връзка с поп фолк дивата Алисия. Бившата съпруга на футболиста Валери Божинов и приятелството със сина й Валери-младши тотално промениха национала ни.

Той вече е отговорен към любимите си хора и обича да се глези само с екзотични почивки. Също и да бъде обгрижван от „слуги”. Като не забравя малкия Валерко, с когото са повече от приятели. Най-вероятно заради това, че родителите му са разведени, обясняват особения пресантиман на Ники към сина на половинката му Алисия.