Слави Трифонов е съсипан, а хората от екипа му се разплакаха!

Страшна вест разтърси из основи близките на Слави Трифонов и хората от екипа му, но най-вече самия него. Всички избухнаха в сълзи, когато разбраха какво са разкрили лекарите на шоумена, а именно, че го заплашва ужасяваща болест. Това споделиха през плач близки до семейството на Слави Трифонов, пише вестник "Шоу".

Тези дни Слави Трифонов е посещавал известна столична клиника, тъй като здравословното му състояние внезапно се влошило. Симптомите обаче били по-различни от предишните и от отдавна познатите му болежки. Тъкмо след прегледа, лекари му съобщили страшната вест, че положението никак не е добро. И ако Слави Трифонов не изостави досегашния си начин на работа, рискува да се влоши наистина необратимо.

[caption id="attachment_317967" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов чу много лоша новина от лекарите[/caption]

След като разбрали това, музикантите от Ку-ку бенд и всички кадри от "Шоуто на Слави" изпаднали в силен стрес, тъй като всички били наясно със здравословните проблеми на Слави Трифонов, но не предполагали, че положението може да стигне чак дотам.

Припомняме, че Слави Трифонов се разболя по-сериозно още през 2007-а година, когато самият той открито призна, че страда от ретробулбарен неврит на лявото си око, а малко по-късно той засегна и дясното. Затова Слави Трифонов си взе почивка и слезе от екран в продължение на повече от три месеца.

Лечението се повлия добре, а после го лекуваха и за синузит, но всичко си дойде на мястото. До след две години обаче, когато по време на турнето си в Стара Загора, Слави Трифонов се подхлъзна жестоко в банята на хотела си и счупи крака си на няколко места.

Оттогава той се движи с пирони в крака, което му пречи да обува чорапи и е принуден да ходи бос дори посред зима. Въпреки това Слави Трифонов издържа стоически на мъките и продължи работата си като истински професионалист.

Днес обаче положението е доста по-сериозно, макар че за момента лекарите се въздържат от директни коментари за точната диагноза, която са открили и поставили на шоумена. Нещата обаче очевидно не са добри, тъй като колегите на Слави Трифонов са приели новината почти трагично.