Скъпоценният Ватикански хляб стигна да Русата амбиция на Нова, благодарение на щедрата Нели от БиТиВи

Ватикански хляб е поредната сбъдната мачта на Венета Райкова!

Блондинката може да дразни някого с непрекъснатите си хвалби и демонстрации на висок стандарт, но дори най-големите й критикари млъкнаха, когато развълнуваната водеща съобщи във Фейсбук:

[caption id="attachment_317970" align="aligncenter" width="300"]Ватикански хляб развълнува венета Венета съобщи вълнението си във Фейсбук[/caption]

Венета Райкова била ощастливена не от кого да е друг, а от колежка - водеща. Нели от „Търси се” на bTV сбъднала нейна голяма мечта – дала й скъпоценната квас за Ватикански хляб, научи kliuki.bg

Щедрата колежка й нарекла само добрини, а развълнуваната водеща на „Горещо” направо не вярва на късмета си. Не само, че се била предала – не очаквала някой да й направи такъв жест! Отгоре на всичко - идвал от конкуренцията! Ватикански хляб носи чудо Венета вече се готви да замеси хляба, обещала на свой ред вълшебната квас и вече тръпне в очакване да й се случи чудото!

Райкова се оказа поредната развълнувана от истерията около Ватикански хляб. Т.нар. „хляб на щастието” се прави в продължение на седмица, минава се по сложна процедура и се меси само веднъж в живота.

Докато се приготвя, трябва да си намислиш не просто желание, но и да вложиш цялата си добрина в приготвянето. Нареченото ще се сбъдне, но Ватикански хляб се получава само ако си получил като дар квас за него.