Деян Донков научи за Радина Кърджилова нещо, което го изкара от равновесие!

Любовните сътресения между Деян Донков и хубавицата Радина Кърджилова продължават. Известният актьор от няколко дни не е на себе си, защото се оказа, че му е забит нож в гърба. Един от хората, които той считаше за свои приятели, се оказа бивш възлюбен на Радина. Нещо, което и двамата криели отдавна, защото вече нямало нищо между тях и затова не виждали смисъл да стресират Деян.

[caption id="attachment_318046" align="alignright" width="300"]Деян Донков бесен заради миналото на Радина Кърджилова Деян Донков бесен заради миналото на Радина Кърджилова[/caption]

Да, но истината е най-силна и винаги лъсва, било то рано или късно. Донков научил случайно, че Христо Петков е въртял любов с Кърджилова навремето. Това обаче нямаше да го изкара от равновесие, ако не бе фактът, че Ицо е първият мъж, когото Радина пуснала в своето легло. Всички знаем, че за една жена това е съкровено и пази спомена за първия си цял живот. Ревнивият и избухлив по природа Деян Донков просто не е на себе си, след като познат го уведомил за тази подробност от живота на любимата му, научи Kliuki.bg.

Всъщност Христо Петков е настояща половинка на бившата на Донков - Анастасия, както пише Hotnews.bg. Така Деян се запознава с Христо и двамата много си пасват. Жените също си допадат и четиримата се превръщат в близки семейни двойки. До този момент обаче, защото Деян Донков не е и подозирал, че именно приятелят му е положил началото на любовния живот на неговата възлюбена.

Разбира се, Деян Донков е интелигентен мъж и много добре си дава сметка, че Христо Петков няма вина в случая, както и Радина. Просто това е факт от живота им, който няма как да се промени. Ревността обаче е по-силна от Деян. Зад привидния облик на весел и неостаряващ по душа човек стои един мъж, който страшно много обича своята жена и не може да си я представи с друг. Сега обаче му се налага да си я представя със свой приятел, което е твърде жестоко за него.