Разкритие за дует "Ритон" хвърли в състрадателни сълзи всичките им фенове!

Жалко, наистина много жалко за великите музикални личности от дует "Ритон". Наяве излезе жестоко разкритие за техния живот, което няма как да не натъжи всички състрадателни хора. Оказва се, че това, което Здравко и Катето твърдяха по отношение на децата, не е вярно. Дълги години те се опитваха да ни убедят, че нямат свое дете, защото са се посветили на кариерата си и нямат време за отглеждане на друго човешко същество. Истината обаче е била друга и тя е твърде жестока.

[caption id="attachment_318086" align="alignright" width="300"]"Ритон" постигна слава, но не и щастие "Ритон" постигна слава, но не и щастие[/caption]

Здравко и Катя не могат да станат родители по чисто биологични причини, научи Kliuki.bg. Не е ясно дали проблемът е и в двамата или само в единия, но красивата певица никога няма да може да зачене от своя партньор в дует "Ритон". Това за кариерата е било само оправдание, за да не се разчува за проблемите на семейството. Дори в миналото двамата са посетили клиника, за да опитат да си направят "ин витро" бебе, но уви, лекарите им са казали, че няма да успеят.

За осиновяване нито един от двамата не е мислил, незнайно защо. Вместо това са решили да запълнят празнината от липса на деца с домашен любимец. Наскоро кучето им обаче изчезна, както писа ПИК, и двамата станаха още по-нещастни. Щастието в техния дом отдавна не витае и това е най-тъжното.