Благой Георгиев и Биляна се оказаха най-големия си папарашки удар на Николета Лозанова

Благой Георгиев и Биляна превърнаха Христо Сираков и Христина в посмешище и резилът им ще лъсне в ефир!

Николета Лозанова заслужено отиде да разпуска и да се целува с камили след успешен телевизионен сезон. Благодарение на цял екип подготвени кадри и парите на Иван и Андрей заслужено зае челно място в класацията на светските предавания.

След като излъчи най-интересните моменти от сватбата на Жоро Илиев и Мая, все пак дойде времето и на истински папарашки удар, видя kliuki.bg.

Зрителите на „Поверително от NL” до сега гледаха любимците си да изписват бебета, да пушат на обществени места и да дъвчат хамбургери, но на финала на сезона ще се насладят на категоричното доказателство за една изневяра.

[caption id="attachment_318094" align="aligncenter" width="300"]Благой Георгиев и Биляна се целуват Благой Иванов и Биляна не са "просто приятели"[/caption]

Благой Георгиев и Биляна бяха изловени не просто да се закачат в столична дискотека, а и да си разменят горещи целувки на раздяла. Двойката е снимана като се разделя (на излизане от хотел?!), а Христо Сираков по същото време някъде се е обяснявал, че моделката само го е предизвиквала.

Биляна Евгениева само преди няколко месеца се чувстваше като Пепеляшка на пищно годежно тържество. Благо пък се покая горко, че оскърби бременната си половинка като я напусна заради Лияна. Взаимното им привличане обаче се оказа по-силно от разума и лоялността.

След като се излъчи компромата обаче, място за двоумене няма да има. Половинките на Благой Георгиев и Биляна или ще трябва да преглътнат поредната им изневяра, или да си отидат с достойнство.