Камелия с интересно разкритие за Георги Илиев! Тя отново показа, че не се страхува от никого и говори и прави това, което желае!

За кой ли път Камелия показа искрената си същност. От край време тя е една от онези певици, които казват истините право в очите и дори в ефир. Ками го стори отново, този път по по-особена тема. Тя разкри своята истина за Георги Илиев и тя се различава малко от мнението на почти цяла България, научи Kliuki.bg. Фолк дивата обяви Жоро за прекрасен човек, който винаги е обичал да я слуша и много й се е радвал, пише Slava.bg. Фолк дивата харесвала почти всички босове в така наречения "мутренски свят" от онова време, но Георги Илиев й е бил любимец.

[caption id="attachment_318210" align="alignright" width="300"]Камелия разкри своята истина за Георги Илиев Камелия разкри своята истина за Георги Илиев[/caption]

"Хората са чували ужасни неща за него, но аз имам друго впечатление. Истината е, че Жоро беше невероятен джентълмен и всеки път ми целуваше ръка по време на мое участие, където присъства и той." - споделя русокосата певица.

Камелия обаче побърза да спре всякакви спекулации, които биха възникнали от нейното разкритие и отрече да е имала нещо повече с Георги Илиев. Всичко между тях се случвало в кръчмата, а след това даже не се виждали. Въпреки това обаче, тя успяла добре да опознае мафиота и го харесала много, но само като човек, тъй като тогава все пак е била вече обвързана с Цветин. Именно и заради това Илиев не потърсил повече от приятелство с нея, твърди Камелия.

Всъщност Жоро Илиев имаше любовни отношения с друга фолк дива и това е Глория, с която цяли 3 години лъжеше жена си. Единствено смъртта му през 2005 година сложи край на тази авантюра. Ками обаче не пожела да коментира своята колежка.

Насладете се на един от хитовете, които Камелия не е пропускала никога да изпее на Георги Илиев!