Алисия бе разбита на пух и прах, унизиха я публично!

Поп фолк дивата Алисия получи поредния тежък удар и бе унизена публично. Този път обаче виновник за мъката на певицата не е Ники Михайлов с поредната си изневяра, а враг номер едно на Алисия - Николета Лозанова. Съпругата на Валери Божинов не пропусна да намери сгоден случай и отново да захапе Алисия и то пред погледите на цяла България.

Николета Лозанова се подигра с Алисия за енти път в предаването си "Поверително от NL" снощи, когато завърши едночасовия си тв таблоид с директна нападка срещу Алисия.

[caption id="attachment_318315" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия бе публично унижена от Николета Лозанова[/caption]

Любимата на Ники Михайлов бе написала в профила си във Фейсбук коментар, че жената над 20 години е като парченце лакомство, но за сметка на това пък жената над 30 години е целият сладкиш. Думи, които изиграха лоша шега на певицата.

В края на предаването си Николета Лозанова с подигравателен тон заяви, че една жена, прехвърлила 30 години, може и да се мисли за най-прекрасния сладкиш, но дори на най-верния почитател ще му омръзне да яде все кифли. А и срокът на годност на въпросния сладкиш започва да изтича все по-бързо.

[caption id="attachment_318317" align="aligncenter" width="300"]Войната между Алисия и Николета няма изгледи да спре Войната между Алисия и Николета няма изгледи да спре[/caption]

Това бяха думите на Николета Лозанова, които жестоко жегнаха сърцето на конкурентката й от години насам Алисия. Изричайки нападките срещу нея, Николета Лозанова имаше очевидно доволен вид, тъй като отново натърти пред всички, че е доста по-млада и по-желана от Алисия.

Тепърва ще разберем каква ще бъде ответната реакция на самата Алисия, която надали ще остави магарето си в калта. Двете с Николета Лозанова са в открита битка отдавна, а причина за това бе изборът на Валери Божинов, който изостави Алисия и сина си, за да се ожени за Николета Лозанова, която го дари с дъщеричката им Никол.