Богатите баровци, бивши на поп фолк дивите Преслава и Анелия са най-желани любовници!

Екс приятелите на Преслава и Анелия са мечта за много българки. Мартин Данона топлеше леглото на поп фолк дивата Анелия известно време, но двамата се разделиха много шумно. Бившата на футболния бос Коко Динев заяви, че причината за това била неистовата ревност между двамата.

Чувството за собственост не им давала възможност да се отдадат докрай на сърдечните си тръпки и затова се разделили. Изпълнителката на" Искам те, полудявам"  споделила още пред приятелки, че й омръзнало от мъже, които тя тегли нагоре, а те не били дорасли за връзка.

[caption id="attachment_318321" align="alignright" width="300"]Мартин Данона ревнувал много бившата си, певицата Анелия Мартин Данона ревнувал много бившата си, певицата Анелия[/caption]

Писнало й и от такива, които все я гледали в ръцете какво им носи. После последния й любовник Мартин Данона премина в леглото на плеймейтката Николета Лозанова, когато отношенията й със съпруга й, футболиста Валери Божинов се разсъхнаха, припомни  HotArena.net.

Тротоарната мълва донесе, че Мартин Данона и Николета се запознали в скъпарски пловдивски бар и искрата между тях пламнала моментално. Изкусителната моделка проучила банковата му сметка, а Данона нямал нищо против да заеме мястото в сърцето и леглото на НиЛо вместо съпруга й.

Така или иначе днес Мартин Данона е сам и е сред най-желаните гаджета за обичащата парите и глезотиите българки, разбра Kluiki.bg.

В класацията на водещия светски сайт попада и бившия на Преслава Цветелин Маринов с прякор Цуни. Богатият зърнен бос е известен като ценител на женската хубост. 35-годишният мачо е познат също и като плевенския Коко Динев.

Плейбоят е получил прякора заради падалката си по чалгаджийки. Въпреки че е сред номинираните за „Ерген на годината” Цуни признава, че в момента сърцето му е свободно. Той не си е намерил още точния човек и затова не бърза със сватбения марш.

Желани свободни мъже са и актьорите Орлин Павлов и Дарин Ангелов. Участникът в танцувалното шоу „Дансинг старс” бе един от фаворитите и обра многократно овациите на зрител ската аудитория. Дарин Ангелов обаче е поласкан от вниманието на фенките си, но заяви, че няма време за подобни изяви, тъй като е претрупан с работа.

Колегата му Орлин Павлов дълго страда за танцьорката Яна, но пък твърдо вярва в любовта от пръв поглед

Въпреки че е сериозно гадже на бившата първа в света по тенис Мария Шарапова, нашето момче Григор Димитров е също твърде искан от нежния пол. Неговият чар, харизма, а и уникално набъбващата му банкова сметка привличат като с магнит златотърсачките.