Катя и Здравко от дует "Ритон" поставиха на място всичките ни управници!

Поклон! Само това може да се направи след трогателната постъпка на Катя и Здравко от дует "Ритон", които поставиха на място всичките ни управници и показаха какво означава да си човек с главно "Ч". Стотици хора се просълзиха след великото решение на Катя и Здравко да направят най-големия жест като дарят всичките си приходи от предстоящия си голям концерт в НДК на бедстващите семейства във Варна и Добрич.

[caption id="attachment_318394" align="alignright" width="300"]Катя и Здравко Катя и Здравко са не само големи певци, но и големи хора![/caption]

"Варна е един от най-любимите ни градове. Останахме поразени от огромната трагедия, която сполетя невинните хора там и няма как да си затворим очите пред мъката и болката им. Затова ще помогнем с каквото можем като дарим средствата, спечелени от предстоящия ни концерт, на осиротелите семейства и хората, останали без покрив над главите си", съобщиха Катя и Здравко, а думите им трогнаха до сълзи стотиците бедстващи във Варна и Добрич.

С това си решение Катя и Здравко нанесоха най-големия удар на политиците ни като им показаха как хората на изкуството могат да бъдат хиляди пъти по-полезни на държавата и гражданите от целия парламент накуп. И как всичко, което се иска в подобни моменти, е да имаш сърце и желание за помощ.

"Невероятни хора са. Браво! Докато кметът на Варна се тюхкаше, че държавата не му обръщала внимание и се чудеше как да се изсули от отговорността си, а депутатите му отвръщаха с оправданията си, Катя и Здравко правят много повече. И какво се оказва на практика - че при нужда българите можем да разчитаме повече на певците и актьорите, отколкото на тези, на които самите ние плащаме заплатите. За какво ни е тогава парламентът и 240-те хрантутници в него?!", коментират възмутени потребители в мрежата.

Концертът на Катя и Здравко ще се състои на 20-ти ноември в най-голямата зала номер едно в НДК, а от него дует "Ритон" няма да вземе и стотинка за себе си. Те ще дарят повече от 20 000 лева на бедстващите. Сега вече може да си дадем обяснение защо след толкова години, Катя и Здравко продължават да се ползват с огромно уважение от колегите си и невероятна любов от целия народ.