Алисия се съсипа! Компенсира с мощни кубици силикон

Алисия се съсипа! Компенсира с мощни кубици силикон
5 (100%) 2 votes

Алисия тотално се разсъхна!

Алисия, половинката на националния ни вратар Ники Михайлов изглежда с десетина години по-възрастна. Реално, родената в Ихтиман певица е на 31 години, но тя често получава злобни подмятания в социалната мрежа, че е много по-възрастна. Алисия е не само сред вървежните певици, но и изпълнителката от музикалната компания „Ара мюзик” е сред една от най-усърдно трудещи се.

Алисия повехна ужасно

Алисия повехна ужасно

„Работещото момиче” хвърчи от участие на участие, от град в град и за нея в пълна сила важи прозвището от едноименното анимационно филмче „Пчеличката Мая”. Явно в повече обаче й идва да съчетава и разкъсва денонощието си между турнета в дискотеки и нощни клубове, грижи за семейството, както и да отделя внимание на плейбоя Ники Михайлов и на сина си Валерко-младши, разбра HotArena.net.

Столични бръмчалки твърдят, че глезения Ники си е в България и Алисия се стреми по всякакъв начин да му угоди, за да го задържи плътно до себе си. Публична тайна е, че футболиста е със слаб ангел.

Известният с невъзможността си да устои на нагона си футболист нямал нищо против тези нейни напъни. На Ники хич не му пукало, че на любимата му й оставали само няколко часа сън до следващото й нощно участие. Той се чувствал като махараджа, когато Алисия пърхала около него и изпълнявала прищявките му, научи Kluiki.bg.

Поп фолк дивата често се оплаквала пред близки, че заради ангажиментите си от месеци спяла само няколко часа в денонощието.

За да компенсира сивотата на лицето си и да пооправи визията си, Алисия предприела и поредната драстична интервенция. Осторожни фенове забелязали, че тя доста наедряла в областта на бюста си, а устните й станали още по-плътни и изпъкнали. Явно количеството силикон и хиалуронова киселина са помогнали това да се случи, коментират нейни почитатели.

Въпреки разкрасителните процедури обаче, Алисия не успявала да изтрие увяхването на лицето си. Отпечатъкът на нощния живот е цената, която певицата трябва да плати за професията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Алисия се съсипа! Компенсира с мощни кубици силикон”

  1. гошко/убавеца

    юни 23. 2014

    Честно не знаех, че е само на 31. Мислех я за по старичка….. Отпечатъкът на нощния живот е цената, която певицата трябва да плати за професията си. Та да не би само тя да има тази професия и нощен живот. Посестримите й /Глория, Десислава/ изглеждат къде, къде по-млади

  2. Мила

    юни 24. 2014

    Е-е-е, прекалявате! Тази снимка на Алисия е от едно старо телевизионно интервю, след което коментираха, обсъждаха…На всички ни се е случвало да изглеждаме и не дотам добре, ама не са правени такива умозаключения. Оставете жената на мира, много ме разочаровахте!

Добавете коментар