Трио БИК не плашат напористите млади дами с бебетата си – показват им какво могат

Трио БИК показа новото поколение!

Константин, Борис Дали и Илиян застана пред фотографа на „Блясък” за да се похвалят с най-добрите си „произведения”, видя kliuki.bg. Най-популярните мъже в бранша за пореден път решиха да премерят сили с колежките си, които не спират да се хвалят какви невероятни красавици и красавци раждат. Трио БИК направиха специална фотосесия, в която събраха почти всичките си деца накуп.

[caption id="attachment_318429" align="aligncenter" width="230"]Трио БИК си показа бебетата Трио БИК: Момичета, не се страхувайте![/caption]

На снимките присъства една-единствена млада дама, но липсва един кавалер. Първородният син на Борис Дали май вече е достатъчно голям, за да показва характер и да не дава да го снимат. Бебе Коце обаче не може да каже нищо – пък и вече се снима за втори път професионално. Кръстникът му доведе своята прекрасна Мариана, а изтърсакът на компанията – Ицко на Илиян допълни цялата картина.

[caption id="attachment_318430" align="aligncenter" width="300"]Трио БИК си показа бебетата Липсва само баткото на тайфата - Краси на Борис Дали[/caption]

Трио БИК явно се стяга за втори удар след „Палатка”. Предстои голямо лятно турне, което едва ли ще пропуснат. В противен случай нямаше да се подложат на такава сложна организация, за да споделят, че фенките не се плашели от бебетата им!

Явно отдавна подозираните за кръшкачи Константин, Борис Дали и Илиян напълно подкрепят чичо Чарли от „Двама мъже и половина”. Заклетият плейбой вярваше, че децата имат същият ефект като сладките кученца за мадамите.

Дано фенките да са наясно само, че сладките бебета на Трио БИК се дължат и на едни страхотни майки!