Страшно пророчество на великата Ванга излезе на бял свят и ужаси всички!

Ново страшно пророчество на петричката ясновидка Ванга излезе на бял свят и ужаси всички българи. След като само преди дни се оказа, че голямата Ванга е предрекла потопа във Варна и Добрич, както и множеството невинни жертви, то днес пазеното в тайна досега друго нейно пророчество, хвърли в шок цялата страна.

Оказа се, че великата баба Ванга е предрекла, че през първата половина на 21 век ще настъпи истински ад за България, в който Черно море ще се разбунтува и ще увеличи значително площта си като навлезе в страната ни и стигне чак до град Сливен. Всичко по пътя на водата ще бъде унищожено, а жертвите ще са повече от стотици. Това е видяла Ванга преди много години, но както сами се уверяваме неведнъж, ясновидските предсказания на пророчицата се сбъдват с непоколебима точност.

[caption id="attachment_318469" align="alignright" width="300"]Ванга Да се молим страшното пророчество на Ванга да не се сбъдне, или поне не скоро![/caption]

Ванга е казала още, че когато Черно море тръгне към Пирин и Родопа планина, много хора ще загинат, но водата ще вземе в жертва предимно злите хора. Според Ванга потопи и природни бедствия ще има не само в България, но и в цяла Европа, където също злите ще бъдат по-голямата част от жертвите.

"Когато на тази земя останат главно добрите хора, а злото си отиде и това ще стане, чак тогава хората ще заживеят спокойно и в мир, а животът ще тръгне към безсмъртието", казала категорично великата Ванга.

След адската трагедия във варненския квартал "Аспарухово" и ужаса в Добрич, все повече българи вярват безрезервно на пророчествата на Ванга, а новото й предсказание ги хвърли в ужас. Ванга също е предрекла, че огромно тяло от космоса ще се вреже в океан на Земята и тогава цели страни и народи ще изчезнат от лицето на земята.

А що се отнася до прогнозата за Черно море е адът, който наближава, то това е било потвърдено и от самия Петър Дънов. Той като Ванга твърди, че Балканският полуостров ще започне да потъва, а водите на Средиземно море ще наближат чак до Родопите, унищожавайки всичко по пътя си.

Единственото, което ни остава, е да се молим пророчествата на Ванга и Петър Дънов да не се сбъднат или поне да не се сбъдват скоро. И много да се молим, като преди това се опитаме да пречистим душите си!