Десислава и гаджето й ММА бореца Светлозар го правят на невероятно място!

Ще се ококорите като невидели като разберете къде го правят певицата Десислава и любимият й ММА борец Светлозар. Защото да - първо те още са заедно и по-влюбени от когато и да било, и второ - преплитат потни тела на едно от най-невероятните места по света. Каквото безспорно е остров Санторини.

[caption id="attachment_318476" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава е повече от щастлива със Светлозар[/caption]

Десислава и Светлозар стягат куфарите за райското кътче от света Санторини, макар че ангелогласната Десислава била убедена, че куфар не й трябва - щяла да се разхожда по бански и ефирни роклички, а през повечето време и те нямало да й бъдат необходими, защото твърдо решила да не се отделя много-много от леглото.

Това разкриха близки приятелки до Десислава, които разказаха, че певицата буквално лети от радост заради предстоящата ваканция с любимия.

Припомняме, че Десислава и Светлозар се срещнаха и влюбиха най-неочаквано по време на снимките към песента й "Най-неправилния мъж". А то какво се оказа - че Зарко не само не е най-неправилния, но май ще се окаже и най-правилния за Десислава.

[caption id="attachment_318477" align="aligncenter" width="300"]Десислава и Зарко няма да станат от леглото Десислава и Зарко няма да станат от леглото[/caption] [caption id="attachment_318478" align="aligncenter" width="300"]А при такава спалня вие бихте ли станали?! А при такава спалня вие бихте ли станали?![/caption] [caption id="attachment_318479" align="aligncenter" width="300"]По време на почивките ги чака тази красота и релакс По време на почивките ги чака тази красота и релакс[/caption]

Що се отнася до това, че медиите постоянно я критикуват заради склонността й към напълняване и вариращите й често килограми, то Десислава е решила да се върне от Санторини стопена наполовина. Като за целта няма да ползва услугите на диета или фитнес, а само за здравата креватна гимнастика със Зарко.

[caption id="attachment_318480" align="aligncenter" width="300"]Невероятна гледка, а?! Невероятна гледка, а?![/caption] [caption id="attachment_318481" align="aligncenter" width="300"]Приказно посрещане на изгрева и залеза Приказно посрещане на изгрева и залеза[/caption]

Десислава и Светлозар вече са огледали няколко елитни хотела и са избрали един от тях за своята близо двуседмична почивка. Няма нужда да споменаваме, че хотелът е страшно красив и разполага с всички необходими екстри за гостите си, а спалнята на Десислава и Светлозар е като в холивудски филм.

Гледката от терасата на спалнята им ще разкрива всички красоти на остров Санторини, който определено си е заслужил приза за едно от най-приказните местенца на света. А знае ли се - може пък като се върнат от Санторини, Десислава и Светлозар да ни зарадват с друга новина - че ще стават трима?!