Тежко бъдеще: Иван и Андрей удариха дъното!

Тежко бъдеще: Иван и Андрей удариха дъното!
5 (100%) 3 votes

Продуцентите Иван и Андрей яко го закъсаха и стигнаха дъното!

Шоумените Иван и Андрей остават без пукнат лев. Тежки дни се очертават за двамата опосуми, тъй като медията, в която работят ТВ7 им предлага неясно бъдеще. Успешните продуценти на култовото предаване „Къртицата” заради финансовата закъсация на медията, най-вероятно ще се простят с бъдещите си проекти и бизнес начинания.

Иван и Андрей го закъсаха много

Иван и Андрей го закъсаха много

Реализираните им идеи като изключително вървежното предаване „Къртицата”, както и формата на реалито „Музикална академия” наля доста средства в сметките им.
Водещите са сериозно обезпокоени, тъй като в бъдеще Иван и Андрей ще се появяват в ефир само през почивните дни в събота и неделя, когато ще върви само едно от предаванията им – „Терминал 7”.

Затова трябва да стегнат коланите и да се простят с охолния си начин на живот, научи Kluiki.bg.
Иван Христов и Андрей Арнаудов, кито действаха с размах през последните години може би много по-бързо ще загубят това, което са успели да спастрят през годините.
Опосумите са заедно на екран и на почивки.

Иван се обзаведе с тузарски палат. Андрей обаче се насади на пачи яйца с поредната си забежка. Въпреки че отрича, шоуменът и продуцент си хвана за гадже скандалната моделка Бориса Тютюнджиева, с която обикаля скъпарски дестинации из Европа. Негов неизменен спътник е колегата му Иван, заедно с половинката си телевизионната водеща Ирина Тенчева.

Ирина открадна Иван от жена му и нейна бивша колежка Вихра и сега приема в компанията си само тези представителки на нежния пол, които няма да й отмъкнат възлюбения. Красивата дългокрака манекенка, въпреки че е с глава по-висока от любовника си Андрей, дълго се озърташе за подобна възможност и няма намерение да го изтърве.

Дотогава ще е негова, докато не му изцеди и последния лев от банковата сметка, злорадстват близки до тяхното обкръжение. Клюката носи още, че знойната манекенка харчи като за световно и хич не й пука за сътресенията в кариерата на Андрей.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар