Иван на Емилия също като кака се оказа изкушен от „бизнеса на мама”, но и той залитна по вражески жанр

Иван на Емилия не ще да става футболист, а да наследи професията на мама!

Въпреки мечтите на родителите му да го видят да рита топка на „Ноу Камп” или на дядо – да стане шампион по лека атлетика, малчото си има други планове. Детето си има идол за подражание – и това не е тате!

[caption id="attachment_318581" align="aligncenter" width="300"]Иван на Емилия рапира Иван на Емилия не се срамува от камерите[/caption]

Иван на Емилия просто обожава батко си! Племенникът на Емилия е непрекъснато до малкия Динев, когато е в Гълъбово. А това е доста често като се има предвид заетостта на родителите му, и музикалният вкус на момченцето.

[caption id="attachment_318582" align="aligncenter" width="300"]Иван на Емилия рапира Иван чупи стойки и пуска рими[/caption]

Певицата преди дни с умиление си спомня как е слагала дрехите на майка си и пеела с дезодорант пред огледалото. Сега същото го прави и синчето й, но в съвсем различен стил, видя kliuki.bg.

Гордата любима на Коко Динев публикува видео, в което той е нахлузил гигантско кожено яке и с обърната настрани шапка реди рими. Коментарът към него гласи: „Новият мини рапър на България.....”.

Явно певицата бързо се е примирила, че не отглежда следващия Бербатов. Все пак няма да е единствената в клуба на звездните родители с талантливи деца. Глория и Тони Стораро вече си имат достойни заместници. Синчето на Софи Маринова и то залитна по „новата чалга” – рапа. Любопитното е, че и дъщерята на Анелия прави плахи опити в семейната кръчма.

След като кака прави така, никой не може да спре Иван на Емилия: