Семейството на талантливата Крисия Тодорова скочи срещу намерението на Слави Трифонов!

Слави Трифонов вече наистина прекали. А това, което направи, накара семейството на талантливата, но твърде малка Крисия Тодорова, да скочи и да се противопостави на Дългия. Работата е там, че Слави Трифонов е взел решение, с което родителите и най-близките на Крисия не са съгласни. Нещо повече - те се зарекоха, че няма да позволят това да се случи.

[caption id="attachment_318673" align="alignright" width="300"]Крисия Семейството на Крисия скочи. Ролята на водеща ще изцеди докрай силите на момиченцето[/caption]

А именно - Слави Трифонов да изцеди Крисия до ръба на припадъка. Защото Дългия шашна всички с абсурдното си решение да прави Крисия Тодорова водеща на шоуто "Гласът на България". Разбира се, идеята Крисия да се появява ката вечер на екран, е провокирана от средствата, които Слави и телевизия bTV ще си докарат от нея. Безспорно Крисия е тази, която би могла най-успешно да вдигне рейтинга на формата и да засенчи конкуренцията на "X Factor" по Нова телевизия, който ще се излъчва по същото време, съобщи вестник "Ретро".

Дотук добре, само че Слави Трифонов сякаш забрави, че Крисия е още малко дете. Момиченцето е едва на 10 годинки, а паралелно с "Гласът на България" ще трябва да участва в "Запознай се с малките", както и да ходи на училище, за да не изостава с уроците. Всичко това е в състояние да изцеди силите на слон, камо ли на малко дете.

"Това е безумие! Пълен абсурд! Крисия и сега едва смогва с постоянните репетиции и "походи" от Разград до София и обратно. Представете си какво ще бъде ако трябва да се изявява и като водеща?! А училището, с него какво правим?! Или детето ни ще трябва да тръгне по болници, изтощено от преумора и психически срив. Тая няма да я бъде! Не си даваме дъщерята!", скочили потресени родителите на Крисия Тодорова, категорични, че малката няма и да припари до сцената на "Гласът на България".

Притеснението на родителите на Крисия обаче се усилило десетократно, когато им съобщили, че на практика може и да не успеят да спрат решението на Слави Трифонов. Сладката Крисия имала подписан договор с bTV, което автоматично развързвало ръцете на телевизионните продуценти и те дори можели да наложат позицията на водеща на Крисия. В противен случай семейството й да отнесе яки неустойки.