Слави Трифонов разгневен заради лъжата, която Мартина му пробута!

Отношенията между Слави Трифонов и Мартина Огнянова са променливи и непостоянно като прогнозите за времето това лято. Двамата са заедно от повече от 4 години и връзката им определено е стабилна. Или поне беше досега, тъй като преди дни Слави Трифонов хвана Мартина в лъжа, която го вбеси.

Всички знаят за новата мания на шоумена да се движи, заобиколен от огромна и внушителна охрана, каквато е наел и за благоверната си танцьорка. Слави Трифонов е много притеснен от нестабилното положение в държавата и е взел мерки за своята и на любимата си сигурност. Точно по този повод обаче е и гневът му към Мартина.

[caption id="attachment_318743" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов не на шега се развика на Мартина заради лъжата й[/caption]

Преди по-малко от два дни балерината бе забелязана от десетки столичани в голям мол в София. Тя обикаляла из магазините, придружена само от две свои приятелки, без никаква охрана. Мартина разглеждала бебешки дрешки, каквито и напазарувала, след което пила кафе и си тръгнала - отново съвсем сама, отбеляза шопинга й и вестник "Всеки ден".

Точно тук бил ключът към раздора между нея и Слави Трифонов, разкриха служители от екипа на "Шоуто на Слави". Оказа се, че докато Мартина е обикаляла из мола, Слави Трифонов работел преспокойно, знаейки, че тя е останала у дома им, заедно с родителката му мама Здравка.

"Слави е забранил категорично на Мартина да ходи сама по улиците, без гардовете. Може и да се струва прекалено за някои хора, но Слави Трифонов е грижовен мъж и бди зорко над сигурността на близките си. Мартина обаче мрази да бъде следвана по петите от охранители като кученца, затова й излъгала Слави, че ще си остане у дома, защото е неразположена", разкриват източници от "Шоуто на Слави".

След като половин държава обаче разбра и разгласи за разходката на Мартина из мола, Слави Трифонов се вбесил не на шега. В типичния си спонтанен стил, той вдигнал скандал на Мартина, заявявайки, че ако сама не мисли за здравето и сигурността си, никой не може да й помогне.

Между другото, клюките, че Мартина е бременна и че е купувала дрешки за бъдещото си дете със Слави Трифонов, се оказаха поредната измислица. Двамата не очакват наследник, а покупките на Мартина в мола са били предназначени за отрочето на нейна приятелка.