Гала се преквалифицира в семейната тв фея – орисница на Коцето и Надя

Гала даде възможност и на Константин да поиска отново жена си по светлия пример на Маги Халваджиян.

Певецът и Надето пак ще се женят – този път искат и благословията на Господ! Най-симпатичната двойка в светските среди изненада зрителите с благословията на Гала, видя kliuki.bg.

Константин и Надето си заслужиха обвинението на хейтърите, че са превърнали гостуването си в „На кафе” в традиционно. Някои дори ги обвиняват, че превръщат всеки личен момент в панаир. Каквото и да говорят обаче мърморковците, семейството пет пари не дава.

Константин поиска публично ръката на жена си отново, за да сключат и църковен брак. Певецът най-накрая успял да изненада жена си като й връчи красив пръстен с диамант.

[caption id="attachment_319007" align="aligncenter" width="300"]Гала ожени и Коцето и Надя Гала дада благословия на ВИП-двойката[/caption]

Очарованата Надя, която трябваше да преглътне куп злословия и писания за изневерите му, получи своя реванш и доказателство, че е единствена.

Гала одобри избора на пръстен и фактът, че всичко става пред вещия й поглед. Тя беше свидетел на подготовката на сватбата им, прощъпулника на Мариана, а сега получи годеж в разгара на сезона.

Гала жени ВИП-а на поразия

[caption id="attachment_319010" align="aligncenter" width="300"]Гала ожени Маги и Кремена Маги също поиска Кремена отново[/caption] magi

Макар и много красив, предложението за брак в „На кафе” не е инцидент. Пръв го направи Маги Халваджиян, който пожела да се врече на жена си на сребърната им сватба. Продуцентът дойде с гигантски букет рози и пръстен и показа на куп женени мъже, че никога не е късно (или смешно) да зарадваш благоверната си.

А Гала, която още бяга от втори брак, вече стяга обувки, за да се вихри на купона на Коцето и Надя!