Николета Лозанова сама се разкри! Тя показа истинската си същност, може би опитвайки се да привлече вниманието!

Коварна като змия. Това е Николета Лозанова и не го казва Kliuki.bg, а самата Ни Ло намекна за това. Снощи красавицата пусна в мрежата своя снимка със змия, а над нея коментира, че не е студена като змия, но пък не отрече да е коварна като нея, даже го каза индиректно с думите, че мнозина я смятат за такава.

Дали Николета Лозанова е истинска змия по характер, само познаващите я хора могат да кажат. Истината е, че Ники е доста противоречива личност. Докато беше в "Къртицата", всички участници бяха възхитени от нея, като дори неизвестните споделиха, че Лозанова е много земно момиче.

[caption id="attachment_319048" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова е коварна като змия Николета Лозанова е коварна като змия[/caption]

От друга страна обаче фактите водят към друга насока на мисли. Николета не се замисли да разбие семейството на Валери Божинов, карайки го да изостави Алисия и малкия Валерко. Примерите за подобни истории в светските среди са доста, но деянието на Николета Лозанова все още се помни, защото детето на Божинов бе съвсем малко. Някои обаче казват, че за любовта няма правила. Е, може би има, поне неписани.

Така стигаме до днес. Николета Лозанова определено е от жените, които обичат да бъдат в прожекторите и да се говори за тях. Тя го демонстрира непрестанно. Дори и тази снимка със змията ясно показва този нейн стремеж, който успешно изпълнява вече години наред. Тя обаче явно в случая не се усети, че змията до нея може да подскаже на хората, че двете много си приличат, поне по поведение и може би по характер.

Змията е коварно и доста зло същество. За Николета може би важи само първото. Всеки, който е имал конфликт с нея, не е излизал особено чист от ситуацията. Иначе може би не е лоша по душа, но желанието й да бъде постоянно в центъра на събитията донякъде обърква повечето българи.