Асен Блатечки не е на себе си след разкритието за Диляна Попова!

Асен Блатечки научи шокираща вест за любимата си Диляна Попова, от която чака дете. След разкритието за бременната манекенка обаче, Асен Блатечки не е на себе си, споделиха приятели и колеги на актьора. Още повече, че новината не била съобщена на Асен Блатечки от красавицата, както би било редно, а я научил от злите езици в столицата и разбира се, медиите.

[caption id="attachment_319117" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки вече няма никакви угризения да се върне при жена си[/caption]

Оказа се, че Диляна Попова е крила от Асен Блатечки за позорната си връзка с дясната ръка на Брендо - Жоро Шопа. И не само е крила, че редовно е спяла с него, ами дори е била в леглото му в нощта, преди да го прострелят. Това потвърдиха достоверни източници пред Хотарена.нет.

Георги Семерджиев, по-прочут като Жоро Шопа, бе прострелян на 31 май, пред хотел "Мег Лозенец" в столицата. Едва сега обаче се разбра, че Жоро Шопа е бил в един от ВИП апартаментите на хотела заедно с Диляна Попова. Любимата на Асен Блатечки обаче не излязла от хотела с него, а останала да пренощува там.

Диляна Попова обаче дори не се показала навън след стрелбата, камо ли да отиде в полицията, за да даде показания.

[caption id="attachment_319118" align="aligncenter" width="300"]Това е хотелът, в който Диляна Попова е палувала с Жоро Шопа Това е хотелът, в който Диляна Попова е палувала с Жоро Шопа[/caption]

След като научил за всичко това и за креватните подвизи на Диляна Попова, Асен Блатечки побеснял и с право. Той отново съжалил пред колегите си, че е направил огромната глупост да изостави семейството си заради разтропаната манекенка.

Като капак на всичко пък, Диляна Попова дори не си дала вид, че съжалява за дълго критата истина. Според нея всеки си има минало и никой не трябвало да се бърка в нейното, дори и Асен Блатечки.

"Асен е бесен, ама наистина бесен. Защото той е страшно народен и готин човек, и изобщо не харесва мутрите от подземния свят. А да разбере, че точно жената, от която очаква второто си дете, е мутреса - това вече му идва прекалено. Сега категорично ще се раздели с нея и ще се върне при съпругата си, без никакви угризения", твърдят колеги на Асен Блатечки.