Диляна Попова пет пари не дава кого ще оскърбява, интересува се само от собственото си щастие

Диляна Попова уби интригантите с признания, че бебето й е планирано, желано и ще направи чудеса, за да опази щастието си!

Красавицата преживя истинско изпитание, докато очаква първата си рожба. Преди се справяше с клюките и дори твърдеше, че историята й с Блатечки е гигантска лъжа. Откакто забременя обаче, започнаха проблемите, научи kliuki.bg.

Диляна открай време е много обсъждана и не й е чак такъв проблем да коментират, че е разбивачка на семейство. Бъдещата майка обаче попадна в неочаквана ситуация – да се бори като лъвица за щастието си.

[caption id="attachment_319148" align="aligncenter" width="278"]Диляна Попова е бременна На Диляна й писна от клюки[/caption]

Досега моделката винаги е била преследвана и ухажвана, в момента обаче мъжът на живота й никак не изглежда сигурен. Диляна сама дава интервюта за бъдещото бебе, нямат общи снимки и за капак – появиха се кадри, в които Блатечки е особено сърдечен с майката на дъщеря си.

За да отговори на ироничните подмятания, че си е получила заслуженото и ще остане сама с дете на ръце, начинаещата актриса действа ударно. Захвърли дрехи, за да снима фотосесия тип „И с голям корем съм много красива”. Интервюто в „Ева” обаче цели да довърши хейтърите (или лагера на бившата).

Диляна твърди, че бъдещия й син е планиран и много желан. Получило се веднага, а нетърпеливата моделка бързала да направи тест. Може би затова показанията са оказали невалидни. Като установили със сигурност, и тя и партньорът й били щастливи. Бъдещата майка избрала от кого иска да има дете, защото инстинктът й го подсказал. След няколкото й сериозни връзки, единствено Блатечки й вдъхнал такава сигурност, че да се реши.

Досега бъдещето татенце не се е произнесъл по въпроса. Актьорът се старае да опази деликатните отношения с дъщеря си и майка и. На новата му любов това може би не се харесва. Диляна се опитва да убеди всички (и дори себе си), че тя е новото му семейство.