Мария Петракова ще състари без време красивата половинка на Тони Стораро

Мария Петракова е поредната свалена професионална красавица от Фики Стораро. Моделката, която участва в клипа му „Беше обич”, се намърдала в леглото му, дочу kliuki.bg.

Скромният наглед Фики се оказа не просто момчето на мама с фигура на Аполон. Прясно завършилият Музикалното училище младеж ужким нямаше друг порок освен фитнеса, а се оказа новият плейбой в чалгата.

[caption id="attachment_319162" align="aligncenter" width="300"]Мария Петракова е с Фики Любовта им е филмаграфирана[/caption]

Мария Петракова е с Фики

Мария Петракова е с Фики

Мария Петракова е с Фики Успя да свали изкусителката от съвестния му клип с тате, а сега забърсал и Мария Петракова. Всъщност, трудно можело да се каже кой-кого, защото младата дама сама му се предложила. Мария Петракова е с Фики Госпожицата му била истинска фенка (на двете песни, които е записал) и настояла да се снима в негов клип. Аргументите на Мария Петракова явно са били доста убедителни, защото Фики бързо приел офертата. Сладураната пристига от Пазарджик, учи право в Нов Български университет и носи титлата Lady Bulgaria 2014 – World.

Друг е въпросът как ще реагира мама на новата кандидат-снаха. Нейното момче беше истински образец – възпитано, талантливо, тихо...И изведнъж къде-що има моделка (или кака в гилдията) му налита!

Съпругата на Тони Стораро отдавна е заявила претенции бъдещата снаха да се появи „непокътната” в дома им. Мария Петракова не се знае дали отговаря точно на това изискване.