Десислава и Светлозар Савов далеч не са това, което изглеждат!

Истината за певицата Десислава и любимия й Светлозар Савов втрещи всички. Оказа се, че двамата далеч не са това, което изглеждат отстрани, а връзката им изобщо не е за завиждане. Това разкриха близки до ангелогласната чаровница Десислава.

Оказа се, че ММА борецът постоянно ходи по нервите и търпението на влюбената Десислава като я подлудява всеки ден. Светлозар отлично знаел колко голяма е обичта на Десислава към него и не спирал да я дразни и провокира. Много хубави момичета открито проявявали симпатиите си към мускулестия мачо, а той преспокойно се свалял с тях, дори и пред очите на Десислава, скандално разкриха свидетели на случващото се.

[caption id="attachment_319193" align="alignright" width="300"]Десислава Използва ли Светлозар Десислава?![/caption]

"Десислава постоянно е в стрес. Луда е по Светлозар и вдига кръвно при всеки негов поглед или усмивка към чужда жена. Той го знае отлично, но продължава да я дразни. Не разбираме защо го прави. Ако смята, че така се задържа вниманието на една жена, то е на твърде грешен път. Защото Десислава често пъти се измъчва жестоко, а болката й наистина е голяма", разказват близки до Десислава.

Други са на мнение, че ММА борецът далеч не е толкова влюбен в певицата, но му е удобно с нея, защото покрай нейното име изпъкна и неговото. "Ако не е Десислава и досега никой нямаше да е чул за Светлозар Савов. Щяха да го знаят единствено в ММА средите и дотам. А сега му е много гот - гадже на една от най-известните ни певици", коментират из светските среди на столицата.

Самата Десислава не е потвърдила слуховете за психическия тормоз, който й хвърля благоверния й, но открито призна, че много го ревнува и понякога стига до крайности. Тя споделя, че е наясно с това, че ревността е по-скоро болестно състояние, отколкото любов, но твърди, че това е по-силно от нея.

Десислава отдавна е заявила своята готовност да се омъжи за Светлозар, но сватбата още се бави. И очевидно причините за размотаването не са у Десислава. Може би в крайна сметка клюкарите ще се окажат прави и Светлозар ще е просто поредният погрешен мъж в живота на Десислава.