Жената на Благой Георгиев проговори и скандалът избухна с пълна сила!

Христина - жената на Благой Георгиев направо размаза неверния си мъж и новата му любовница Биляна Евгениева като разкри цялата истина пред света. А тя е, че Благой Георгиев не се е влюбил в Биляна Евгениева - тя просто е поредната му бройка. Точно преди нея Благой Георгиев е имал връзка с друга жена, за която Христина научила малко преди ежегодната им почивка в Дубай.

[caption id="attachment_319198" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев е болен човек, категорична е Христина[/caption]

"Нека Биляна Евгениева не си мисли, че Благой ми е изневерил заради нея, защото е влюбен и тем подобни. Той просто е един много болен мъж, който не може да си го прибира в гащите. Точно преди да преспи с Биляна - и доколкото ми е известно, за една нощ, Благой ми изневери с друга жена. Аз обаче разбрах и му казах да си стяга куфарите. Изгоних го от вкъщи, това беше всичко", разкри ексклузивно Христина.

И тук вече става ясно всичко. Като например защо Благой Георгиев не си направи труда да се скрие, а публично се показа с Биляна Евгениева. И защо след вечерта с нея хукна в обятията на рускинята Оля Абрамович. Явно Благой Георгиев ще трябва спешно да си търси подслон, защото Христина няма никакво намерение да му отваря за пореден път вратата на семейния им апартамент.

Още по-зле от ситуацията е Биляна Евгениева, която не само стана за резил пред цялата държава, ами завинаги изпусна милионите на бившия си вече годеник Христо Сираков. Бизнесменът не се поколеба да я натири така, както Христина изрита Благой Георгиев, като й каза да си събира нещата и да се изнася от дома му.

Преди ден Биляна Евгениева даде интервю, в което горещо помоли Христо Сираков за прошка, но такава едва ли ще получи. А и да получи, тя ще е само на думи, защото гордият Ицо Стоте манекенки категорично няма да я прибере в палата си отново.

Излиза, че в цялата тази ситуация, облагодетелствани са Христо Сираков и Христина, които най-сетне се отърваха от паразитите, тровели живота им. Колкото до Благой Георгиев и Биляна Евгениева, то всеки от тях ще се спасява по единично. Честито!