Виктор Калев буквално се стопява с всеки изминал ден!

Семейството, а и колегите на Виктор Калев полудяха от притеснение и тревога за състоянието на актьора. Те не знаят каква е причината, защото Виктор Калев отказва да отиде на лекар, но фактът е, че той се стопява буквално с всеки изминал ден. Това съобщи вестник "Уикенд", позоваващ се на разказа на колеги на Виктор Калев.

"Виктор Калев е зле. Не знаем какво става с този човек, но той се е стопил наистина. Вече прилича на скелет, а страните и кожата му са отпуснати и повехнали. Да не говорим за торбичките и сенките под очите. Постоянно го питаме какво му е, но той не казва нищо. На всичко отгоре е станал и адски сприхав", споделиха колегите му пред вестника.

[caption id="attachment_319204" align="alignright" width="300"]Виктор Калев Виктор Калев слабее с всеки ден, разкриват колегите му[/caption]

Семейството и приятелите на Виктор Калев се надяват искрено всичко това да се дължи на нерви и актьорът да слабее от някакъв вид депресия, от която обаче да успее да се измъкне с помощта на добър специалист. И е напълно възможно това да е така, защото от край време насам Виктор Калев не спира да се дразни и да се кара с колегите си от "Шоуто на Слави".

Той ги обвинявал дори за това, че вече е на 45 години и не може да създаде семейство, нито да има деца. А според него причината за това бил фактът, че в "Шоуто на Слави" винаги му давали роли на жени или на мъже, преминали на отсрещния бряг.

"Писна ми! Всички вече ме гаргарят. С няколко гаджета сме се разделили затова. Кой ще гледа на теб като на истински мъж, когато постоянно носиш поли и рокли. Баста!", често не сдържал яда си Виктор Калев.

Колегите му предполагат, че последното му любовно разочарование го е съсипало и го е накарало да спре да се храни и да отслабне до такава степен. "Виктор е адски чувствителен човек и нищо чудно това да е причината. Надяваме се да гасне от любов, а не от нещо сериозно, затова му стискаме палци и правим, каквото можем, за да го разсейваме и да му повдигаме настроението", казват колегите на Виктор Калев.