Малката щерка на Коцето - Мариана става все по-голяма красавица!

Певецът Константин със сигурност е невероятен щастливец. Коцето се радва на две невероятно красиви жени до себе си - съпругата си Надя и дъщерята Мариана. Малката сладурана обаче е на път съвсем скоро да бие по хубост родителката си. Русокосото ангелче предизвика истински фурор в социалната мрежа с невероятно сладките си снимки.

[caption id="attachment_319409" align="alignright" width="215"]Коцето Коцето е най-щастливият мъж с тези две невероятни красавици[/caption]

Последното фото, което публикува Коцето, предизвика искрени и сърдечни усмивки у потребителите. На него певецът и малкото ангелче танцуват и пеят летния хит на Ицо Хазарта "Хит-хоп". Малката Марианка с лекота повтаря движенията на татко си и по всичко личи, че се забавлява страшно много.

Щерката на Коцето е облечена с модерните за това лято цветови гами, а панталонките й тип шалвари, я правят истинска детска модна икона. Очевидно благоверната на Коцето - хубавата Надя по нищо не отстъпва на Николета Лозанова и стриктно се грижи за външния вид и стайлинг на детето си.

"Защо не ги съберат направо?! Никол и Марианка - двете ще са уникална картинка заедно. Коцето трябва повече да показва дъщеричката си. Такова бонбонче не бива да се крие. Като нищо би станала звезда и в някоя американска реклама - чудно ангелче!", коментират с възхищение потребители във Фейсбук.

[caption id="attachment_319410" align="aligncenter" width="225"]Малка сладка рапърка - браво! Малка сладка рапърка - браво![/caption] [caption id="attachment_319411" align="aligncenter" width="225"]Тати и щерка - като картинка са Тати и щерка - като картинка са[/caption] [caption id="attachment_319412" align="aligncenter" width="300"]С мама на ресторант С мама на ресторант[/caption]

Явно обаче Коцето и Надя не бързат да преекспонират детето си и искат да му дадат щастливо детство, далеч от обективите и приказките на хората, което е абсолютно правилен подход.

[caption id="attachment_319413" align="aligncenter" width="300"]Най-прелестната "статуйка" Най-прелестната "статуйка"[/caption] [caption id="attachment_319414" align="aligncenter" width="300"]Малка модна икона, а и красива Малка модна икона, а и красива[/caption] [caption id="attachment_319415" align="aligncenter" width="225"]Сладък бонбон гризка ябълка Сладък бонбон гризка ябълка[/caption]

Снимките на щерката на Коцето, които стават обществено достояние обаче, винаги са страшно харесвани и обсъждани, а малката се радва на невероятен рейтинг още на невръстна възраст.

Вижте я и вие и кажете не е ли приказно красиво детето на Коцето?!