Ники Михайлов глези Алисия - футболистът изненада любимата си с наистина скъп и много лъскав подарък, като разбира се, се похвали с този жест пред феновете в социалната мрежа!

Както пишат и от "Лайфстайл", певицата наскоро излезе със снимка на лак в бебешко синьо на ноктите, като скоро след това бе приятно изненадана от своя мъж на сърцето. Действително трогателна постъпка на новия вратар на руското първенство и български национален страж.

[caption id="attachment_319434" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов глези Алисия Ники Михайлов глези Алисия[/caption]

Ники Михайлов често подчертава, че имат висок стандарт и може да си позволи да прави скъпи жестове, изненади, подаръци. В личен план Алисия много пъти се е радвала на това му качество и е получила не един и два скъпи подаръка. Последно Ники съвсем наскоро подари синьо порше на Алисия, в точно същия бебешки цвят като лака на Алисия. Вратарят демонстрира цветовете на лака и поршето в социалната мрежа, като показа колко щедър и в същото време добре обмислен е подаръкът му.

[caption id="attachment_319435" align="alignleft" width="222"]Нова кола, която да отива на лака на Алисия Нова кола, която да отива на лака на Алисия[/caption]

Ники и Алисия може би скоро ще предприемат по-сериозна крачка в отношенията си, след като излезе имформация, че бащата на Ники и певицата са затоплили отношенията си, защото е публична тайна, че Боби Михайлов дълго време отказваше да приеме официално половинката на сина си. Но може би вече и той се е отказал да ги разделя и е оставил съдбата да действа. Бъдещето само ще ни покаже какво очаква една от най-обсъжданите двойки в България, коментира и Клюки.бг.

Сега вече феновете на Ники Михайлов и фолк дивата очакват големия ден, а именно сватбатаnew помежду им. Най-вероятно тя ще се състои в края на тази година, но все още и двамата отказват да обявят официално годежа си, макар да е сигурно вече, че брак между тях ще има.