Преслава не можа да повярва, че гаджето й е способно на това!

Поп фолк дивата Преслава е колкото изумена, толкова и вбесена от неочакваната постъпка на приятеля й Жоро Бирмата. Всъщност постъпката на Бирмата е колкото неочаквана, толкова и неадекватна, защото се оказа, че бизнесменът от няколко дни е наел хора, които да следят всяка стъпка на Преслава.

Известен с избухливия си нрав и пословична ревност, Жоро Бирмата не искал да даде на Преслава заслужената свобода, която й обещал. Припомняме, че двамата се разделиха, за да си дадат почивка и да осмислят връзката си. Предполагаше се, че почивка един от друг означава свобода и доверие в отсрещния, каквото очевидно Бирмата няма към Преслава.

[caption id="attachment_319528" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава отсече: Не съм жена, която ще си седи вкъщи, в очакване на благоверния[/caption]

Бизнесменът прати хора по петите й, след като разбра, че Преслава не си стои у дома да лее сълзи като девица, а излиза и се забавлява с приятели. Очевидно снимките на Преслава с непознат мъж в един от басейните на Асеновград, са провокирали ревността и яда на Бирмата, който моментално нае охрана.

Абсурдното в случая е, че докато праща хора да дебнат Преслава, самия Жоро Бирмата не стои кротко в жилището си, а се скъсва от нощни купони и то с известни моделки. До него почти непрестанно е красивата и скандална Бояна Маринова, с която дори има слухове, че Бирмата е съгрешавал не веднъж и съвсем не инцидентно.

Като научила за всичко това и разбрала, че за капак следената от наемници е самата тя, Преслава страшно се вбесила. "Значи той може да митка наляво и надясно, да го гледат с тая и оная, а аз нямам право, така ли?! Да си имаме уважението! Не е случил на жена, която да се затвори вкъщи или да надене расото, в трепетно очакване благоверният да се завърне. Тая няма да я бъде!", викала в ярост Преслава пред приятелки.

След което се заканила още повече на Бирмата и тържествено обещала, че няма да изпусне и един сгоден случай да се забавлява и да си гледа кефа, както подобава на всяка млада жена, още повече с нейната популярност.