Яна Маринова се е превърнала в първа дружка на Петко Димитров!

Красавицата Яна Маринова е много близка с бизнесмена Петко Димитров, научи Kliuki.bg. Двамата понякога прекарвали по цели дни заедно, особено сега, когато започна летният сезон. Причината донякъде е и в съдбата, която отреди на Петко и Яна Маринова съседни имоти край българското черноморие. Там по цели лета двамата разпускали и се наслаждавали на активна почивка. По принцип Яна Акимова, която е съпругата на Петко Димитров, понякога също участва в летните партита, но тази година ги пропуска, тъй като гледа новороденото си дете в София.

[caption id="attachment_319550" align="alignright" width="300"]Яна Маринова опасно близка с Петко Димитров Яна Маринова опасно близка с Петко Димитров[/caption]

Именно отсъствието на новата майка Яна Акимова породи и слухът за нещо повече от приятелство между Петко Димитров и Яна Маринова. Някои дори се шегуват, че бизнесменът си пада само по жени с името Яна. Истината обаче е, че засега няма доказателства за нещо по-различно от приятелство между тях. Маринова и Димитров са били засичани многократно в скъпарския морски имот на плажа, но очевидци твърдят, че всичко между тях изглеждало подчинено изцяло на приятелството.

Все пак подобна дружба между жена и мъж винаги поражда известни съмнения. Яна Маринова е омъжена от доста години вече, а Петко също е семеен. В светските среди обаче бракът никога не е бил повод за спиране на любовни авантюри.