Петко Димитров с ужас проследи как ледените парчета град се сипят над заведението, което стопанисва

Петко Димитров се видя в чудо – неприятностите се сипят една след друга.

Галеникът на съдбата в последно време се чувства като човек, който има да изплаща големи дългове, научи kliuki.bg. Дълго се носи на гребена на вълната – успехите в бизнеса са неоспорими, влюби се и вдигна кралска сватба с жена за чудо и приказ, има второ детенце...Сега обаче нещата се обърнаха!

Отношенията му с Валери Божинов се развалиха, защото жена му сън не спи да е в центъра на вниманието. След това приятелят му Константин Александров, с който работиха дълги години, се нарани смъртоносно. Сега пък бизнесът им претърпя поражения.

Петко Димитров сам се оплака, че вчерашната ужасяваща градушка не разминала и неговото заведение. Големи ледени парчета се посипали по двора, докато той и Яна си пиели следобедното питие.

[caption id="attachment_319679" align="aligncenter" width="168"]Петко Димитров се оплака от градушка Петко Димитров показа съсипания си бар - платнища пазят скъпите мебели, но пораженията едва ли са се разминали[/caption]

Клиентите, естествено, се разбягали. Персоналът направил отчаян опит да спаси заведението от поражения като покрили, каквото могат от летния бар. На Петко Димитров не му останало друго освен да гледа как ледът посред лято се трупа и да се надява, че градушката ще свърши по-скоро и с възможно по-малки поражения.

За капак и баровското му возило сигурно е пострадало. Колкото и да се стараят майсторите, трудът им си има цена. А Петко Димитров едва ли се надява застрахователите да помогнат....