Това, което ще прочетете по-долу в статията за Андреа навярно ще ви изуми

Русото изкушение на поп фолка Андреа можела да изпитва и срам.  Гласовитката Андреа, която не се стряска от присъствието на половинката си Кубрат Пулев, която се разкарва полугола на участия по нощните клубове и която показва дори бюста си без капчица притеснение показа, че може и да се смути, видя HotArena.net.

[caption id="attachment_319720" align="alignright" width="300"]Това наистина ли е Андреа? Това наистина ли е Андреа?[/caption]

Публична тайна е, че Андреа е рекордьорка по гафове. Дори се понесе слух, че половинката й Кубрат Пулев-Кобрата е броил луди пари на ексцентричния писател Денди, за да научи любимата му на светски обноски и прилично държане.

Изпълнителката на "Пайнер" се разголва не само без капчица угризения пред разпищолилите се фенове и почитатели, но тя показва срамни части от тялото си и в социалната мрежа. Обаче ексцентричната певица се покри изцяло, като служител в женски манастир при среща с по-малкия си брат, разбра Kluiki.bg.

Изпълнителката на "Предложи ми" се закопча отдолу нагоре и обратно, след като постна в социалната мрежа закуска но не на тревата, като култовата картина, а със своя брат. В Интернет пространството обаче коментарите не закъсняха. Русото изкушение на „Пайнер” все пак отговори на нападките подобаващо, като обясни, че пред соите роднини тя пази приличие и благовъзпитаност.

Но бдителни потребители на нета веднага контрираха, че поп фолк фурията още от рано е заседнала не пред димяща чаша ароматно кафе или на фреш и безалкохолно. Братът и сестрата провеждали сладки раздумки пред чаши с алкохол.

Не е новост, че Андреа обича да си попийва и то никак не безобидно. Половинката на европейския ни шампион по бокс Кубрат Пулев се чувства удобно навсякъде, дори и да е „заловена” в неприлична поза или с алкохол още преди обяд, а това страшно дразни завистниците.

Палавата певица се радва на обичта и уважението на един от най-силните мъже на планетата, а и идеята скоро да му стане съпруга явно хич не смущава денят й, нито какво точно ще си кажат хората зад гърба й.  Или във Фейсбук и по жълтите издания.