Веско Маринов не показа никакво уважение към бившата си съпруга и я накара да гледа новата му любов по време на най-важния ден в живота й!

Певецът Веско Маринов унизи бившата си жена Мария на сватбата на щерка им Йоана. Въпреки че преди години изпълнителят на "Горчиво вино" заряза по жесток начин Мария, за да се венчае за друга, към днешна дата той продължава да вгорчава живота на бившата си.

[caption id="attachment_319737" align="alignright" width="300"]Веско Маринов унизи бившата си Веско Маринов унизи бившата си[/caption]

Както "Всеки ден" писа, Веско Маринов от скоро се среща с красива 33-годишна дама. Певецът се хвалел навсякъде, че е успял да забие такава млада хубавица и използвал всяка възможност да демонстрира колко е велик в това отношение. Направил го дори и на сватбата на Йоана, която се явява най-важният ден за всеки родител. Тогава Веселин Маринов довел и новата си любима и през цялото тържество демонстрирал пред погледа на Мария колко е влюбен, научи Kliuki.bg.

Нека припомним, че Веско дълго време бе женен за Мария, но след като го удари кризата на средната възраст, я напусна и започна да се забърква в най-различни любовни авантюри. После той преживя още един кратък брак и тежък развод. Днес обаче Маринов е щастлив с по-млада жена, но може би не осъзна, че не й е мястото на сватбата на Йоана.