Алисия е отвратена от долната постъпка на Николета Лозанова!

Николета Лозанова този път стигна дъното и то по-позорно, отколкото някой можеше да предположи. А Алисия е отвратена от долната й постъпка, която е най-страшния удар за нея. Защото касае най-милото й - малкия й син Валерко.

Оказа се, че съпругата на Валери Божинов - Николета Лозанова, хванала момченцето "на тясно" и с привидно мили и благо слова го подучила да изложи жестоко родителката си на общото интервю, което двамата дадоха в телевизионния ефир наскоро.

[caption id="attachment_319760" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия е отвратена от долната постъпка на Николета Лозанова[/caption]

Не по идея на Валерко, а на самата Николета Лозанова, е бил неудобният въпрос, който успя да изчерви Алисия пред камерите: "Мамо, ти женила ли си се?". За да се измъкне от неловката ситуация, Алисия просто смънка в отговор, че жените се омъжват, а не се женят.

След което обаче бе закована от втория подучен въпрос на Валерко - а именно кога ще му роди братче или сестриче. На което Алисия също толкова притеснена отговори, че когато и ако му дойде времето. През цялото време обаче певицата изглеждаше очевидно разстроена и объркана от изненадите на невръстния си син.

И ето, че най-накрая тя разбра откъде Валерко се е "сетил" за тези "важни" неща, които трябва да я попита не вкъщи, а пред цяла България. Алисия с право е потресена и погнусена от долната постъпка на Николета Лозанова, чиято единствена цел в живота от години е да унижава и осмива Алисия при всеки удобен момент.

В крайна сметка този, който трябва да се намеси и да превъзпита наглата в случая Николета Лозанова, е съпругът й Валери Божинов. Ако не заради Алисия, то поне заради собствения си син футболистът би трябвало да узапти жена си, която обаче явно го върти на малкия си пръст.

"Това е нечуван цинизъм! Какво иска Николета Лозанова още от Алисия?! Не стига, че й съсипа живота, открадна й Валери, а сега и сина й подучва и настройва. Слава Богу, че Алисия е възпитана жена, защото много други биха отишли при нея и оскубали до косъм. И никой няма да може да ги укори", коментират близки на Алисия.