Яна Акимова и Петко Димитров разкриха дълбоко пазената си тайна

Яна Акимова и Петко Димитров имат мечта и тя е да увеличат броя си с още един член. Бизнесменът Петко и националната шампионка по спортни танци Яна са щастливи родители на малкия Доминик.

[caption id="attachment_319778" align="alignright" width="300"]Яна Акимова обеща да дари Петко Димитров с малка принцеса Яна Акимова обеща да дари Петко Димитров с малка принцеса[/caption]

Красавицата Яна Акимова обаче разкри в телевизионно интервю, че Петко Димитров имал голям мерак за още едно дете, но да е момиче. Знаем, че бизнесменът има още един, по-голям син от телевизионната водеща Мария Игнатова. Доминик, който се роди преди месец и няколко дни е втория му син, но той е първото дете на съпругата му Яна, припомни Kluiki.bg.

Мечтата на Петко Димитров бил да връзва панделки и да се радва до една малка принцеса. 24-годишната красавица се зарече след около две години да сбъдне голямата мечта на своята любов.

Иска още едно дете, за да го върже, но ще успее ли, не мирясват злобарите. Не е тайна, че Яна е много ревнива и често вдигала скандали на съпруга си, ако забележела около него да се усуква поредната знойна хубавица.

Затова всяка вечер тя оставяла невръстния си син на бабите и хуквала в семейното заведение, за да следи изкъсо какви ги върши Петко, разказват столични бръмчалки. Заради жена си Петко обещал и скъсал всякакви контакти с предишните си приятелки, но Яна все не му хващала вяра.

Той дори толкова заледил отношенията си с една от най-вървежните пайнерки Преслава, че и като идвала да пее в кръчмата му, двамата се разминавали като .непознати. Яна ставала спокойна едва, когато настъпвало време за банята на малкия Доминик.

Петко не давал никой да къпе сина му и твърдял, че бебешката баня го успокоява. Само превърнал се в свещен ритуал на фамилията снижавал адриналина на красивата Яна, защото знаела, че след него съпругът й не излизал повече от къщи.

През есента Яна се връща на работа в двете си зали за танци. В момента в тях тече осдновен ремонт. Гъвкавата хубавица наскоро бе избрана за шеф на най-големия ни клуб по спортни танци. Бившата на актьора Орлин Павлов затова освен деца, ще тренира и големи.