Алекс Раева показа, че все още го има, а именно красивото и чаровното в себе си! Певицата завладява все така българския народ, както го правеше при самата си поява в родния шоубизнес преди повече от десетилетие!

Невероятната Алекс Раева доказа, че 33-те й години не са й попречили по никакъв начин да запази своята красота. Певицата лъсна в едно смразяващо кръвта фото, на което е с Мария Игнатова. Както е известно, двете са водещи на X Factor и в момента пътуват из България, тъй като се провеждат кастинги в различни градове. Именно в един от тях двете крсавици се появиха във Facebook, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_319790" align="alignright" width="300"]Ето какво притежава Алекс Раева! Ето какво притежава Алекс Раева![/caption]

И докато Мария Игнатова отново крие тялото си, то Алекс Раева показва части от него, които изобщо не изглеждат на 33 години. Възлюбената на Рачков е известна с високия си стил. Тя рядко си позволява да разгърне красотата си публично, но бившият кадър на "Шоуто на Слави" изобщо не се притеснява от това.

На всичко това обаче в момента се радва единствено един мъж и това е диджей Дончо. Той и Алекс Раева са сгодени и възнамеряват скоро да сключат брачен съюз. Въпросът е дали ще бъде тази година или следващата. На самата сватба Алекс ще бъде вече на 34 години, тъй като ги навършва през септември. Спокойно обаче може да се отбележи, че това, което се вижда на снимката с Игнатова, говори за една друга възраст, доста по-ниска.

Преди години самият Слави Трифонов имаше шанса да се докосне до тази красота, но я изгуби. Всъщност Алекс Раева се поддържа с много тренировки и затова тялото й не е като на 33-годишна, а на доста по-млада. Разбира се, трябва да се отбележи, че и самата професия на Алекс го изисква, тъй като всяка певица трябва да изглежда страхотно, ако се надява на някакъв успех в кариерата.