Алекс Сърчаджиева, Иван Ласкин и децата им са истинска наслада за окото!

Невероятното семейство на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин взриви мрежата от лайкове и коментари след няколкото снимки, които чаровната Алекс публикува в профила си във Фейсбук. Фотосите са от морето, където те забегнаха преди дни заедно с децата си - малката сладурана София и щерката на Иван Ласкин Люба.

[caption id="attachment_319810" align="alignright" width="225"]Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин на море с двете си щерки[/caption]

За разлика от някои твърде преекспонирани в медиите "звезди", Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин не хванаха самолета за Бора Бора, Малдивите или Бог знае къде, а предпочетоха родното Черноморие, където отдъхват съвсем спокойно - без излишен лукс и разточителство.

Само по лицата им обаче може да се установи, че скромната им наглед ваканция, е далеч по-щастлива и незабравима от тази на куп "едноименни" певици, позиращи с "патешки муцуни" за селфи, пък дори и от другия край на света.

Очевидно Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин прекарват незабравими мигове далеч от хаоса на големия град. А най-голямото им щастие са двете очарователни момичета Люба и Софи. Люба е дъщеря на Иван Ласкин от предишната му съпруга, но отношенията й с Алекс Сърчаджиева явно са повече от приятелски. Близки до тях коментират, че двете са почти като сестри - още повече, че красивата и младолика Алекс наистина може да мине за набор на Люба.

[caption id="attachment_319811" align="aligncenter" width="300"]Малката София е истински сладур! Малката София е истински сладур![/caption] [caption id="attachment_319812" align="aligncenter" width="300"]Ласкин с голямата си щерка Люба Ласкин с голямата си щерка Люба[/caption]

И тримата обаче - Люба, Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин са отдадени повече от всичко на малкото човече Софи, което се скъсва да тича по плажа и да се "бори" с вълните.

[caption id="attachment_319813" align="aligncenter" width="300"]Люба и Алекс Сърчаджиева изглеждат като сестри, а малкото човече е приказка Люба и Алекс Сърчаджиева изглеждат като сестри, а малкото човече е приказка[/caption] [caption id="attachment_319814" align="aligncenter" width="300"]Най-сладките целувки! Най-сладките целувки![/caption]

Малката сладурана е отдала кожата на чаровната Алекс Сърчаджиева и буквално е "задигнала" широката й слънчева усмивка. Безспорно щерката на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин си спечели най-много фенове във Фейсбук като най-голямата от тях е актрисата Виолета Марковска. Тя директно се наточи да "изяде" хлапето, а Алекс веднага отвърна на закачката: "На фурна с картофки...".

В крайна сметка Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин за пореден път доказват, че са едно наистина сплотено и щастливо семейство. И показват "среден пръст" на всички завистници и клюкари, чудещи се как да ги омаскарят.