Продуцентът Иван Христов и приятелката му Ирина Тенчева, предишна Сарачинова се бракосъчетали тайно, далеч от хорски очи и прожектори, в странство

Водещият на „Къртицата” Иван и телевизионната водеща Ирина живеят под един покрив вече трета година.

[caption id="attachment_319866" align="alignright" width="300"]Иван и Ирина спретнаха тайна сватба Иван и Ирина спретнаха тайна сватба[/caption]

Като всяка връзка и тяхната си имаше и своите трусове, твърдят близки до двойката. Дори се заговори усилено, че Иван си стяга багажа и ще напуска и Ирина, припомни Kluiki.bg.

Приятели на опосума се кълняха, че Иван, който е с няколко години по-млад от Ирина още не е узрял за стабилна връзка, а и бил охладнял към жената, която преследваше непрекъснато.

Русокоската пък станала толкова суеверна, че търсила помощта на няколко врачки и се тресяла от вълнение, че може да я застигне това, което е причинила на предшественичката си. Но всяко чудо за три дни.

Иван и Ирина не само не се разделиха, но заедно с колегата си и приятел Андрей Арнаудов и новата му изгора, скандалната моделка Бориса Тютюнджиева обиколиха половината Европа.

Любовта им надделя, а сега вече са и семейство, радват се близките им. А за роднини и приятели Иван и Ирина решили отново да повторят церемонията, но този път в България.

Истината за брака им лъсна ,когато бдителни папараци снимаха халките, които двамата упорито криеха, но все пак слагаха по различни светски събития.

Продуцентът и телевизионната водеща имат зад гърба си по още един брак. Иван Христов беше женен за телевизионерката Вихра, която превърна раздялата им в панаир. Докато Вихра ронеше сълзи в ефир, Ирина цъфтеше от радост.

С Иван и Ирина са и двете й деца, а дъщеря му Ава остана грижа на бившата му. Водещата на „Ангер парк” по ТВ7 охладила на няколко пъти напъните на Иван да я направи своя законна половинка. Русокоската обяснявала, че не подписа ще направи двама души щастливи. Но явно си е променила мнението..