Венета Райкова вече няколко дни не може да се опомни от връхлетялото я чудо!

Страхотна реклама на днешния епизод на "Горещо" направи Венета Райкова. Тя написа във Facebook, че е буквално в шок от връхлетялото я чудо, а именно виденията, които я заляха от астролог Гал Сасон. Въпреки опитите да привлече вниманието на феновете, Венета се увлече в една смразяваща изповед и макар написано, си личеше колко е шокирана от случилото се. А то е фактът, че Венета вече знае каква е била в своя предишен живот и не само това, а и е успяла да види в съзнанието си сцени от него. Оказва се, че русокосата хубавица е била воин, който е загинал на бойното поле.

Потърсихме Венета Райкова за коментар и ето какво сподели тя за Kliuki.bg:

[caption id="attachment_319928" align="alignright" width="300"]Венета Райкова смрази обществеността с уникална изповед Венета Райкова смрази обществеността с уникална изповед[/caption]

"Още не мога да се опомня. Видях страшни сцени, всичко изплува от съзнанието ми като водопад. Явно е било в главата ми и ми е пречело да живея напълно пълноценно. Затова сега се чувствам пречистена и почвам да живея наново. Препоръчвам на всеки да успее да го стори. Ще видите довечера."

Дилемата, свързана с предишен живот на човека, е обект на дискусия от десетилетия. Едни отричат съществуването на подобни неща, докато други са убедени в тях. Действително има доказателства, че настоящият ни живот не ни е първият, но официално все още нищо не е излязло наяве. Венета Райкова обаче винаги е била по-нестандартно мислеща и затова направо й е замръзнала кръвта, когато е чула и видяла всичко за своето минало.

Българският астролог Оксана явно е споделила същото на Венета, заради което тя е още по-шокирана и уверена, че наистина е била воин. Сега остава да разберем какъв точно е бил животът й, но Райкова логично крие подробностите, за да гледаме предаването й.