Християн Гущеров заведе Мария в Сен Тропе, след упоритата й "работа"!

Бизнесменът милионер Християн Гущеров реши да подари на любимата си Мария приказна почивка в Сен Тропе, като награда за "усилената й работа". Той нае луксозна вила в красивия френски град, откъдето Мария побърза да се похвали като публикува първите си снимки във Фейсбук.

[caption id="attachment_319965" align="alignright" width="300"]Мария Мария разпуска сред невероятните красоти на Сен Тропе[/caption]

Под "усилена работа" имаме предвид краткото кълчотене до неезвестен рапър, което Мария направи световно известно достояние миналата седмица. Явно това натоварва певицата и се счита за "къртовски труд", като се има предвид, че тя отдавна е забравила какво значи работа. Мария се отказа от нощните участия по заведенията, които изцеждат повечето от колежките й вечер след вечер, и зае поза на "истинска звезда".

[caption id="attachment_319966" align="aligncenter" width="300"]Гущеров не спира да глези Мария Гущеров не спира да глези Мария[/caption] [caption id="attachment_319967" align="aligncenter" width="300"]Вила "Мари" е истинска прелест! Вила "Мари" е истинска прелест![/caption]

Мария категорично отсякла, че отсега нататък ще пее пред не по-малко от 10 000 зрители, заради което й се съгласи да участва в лятното турне на Пайнер - разбира се, придвижвана с огромна лимузина и кортеж.

[caption id="attachment_319968" align="aligncenter" width="300"]Мария в поза ала Николета Лозанова Мария в поза ала Николета Лозанова[/caption]

Сега обаче тя разпуска в уникалната вила в Сен Тропе, която случайно или не, носи нейното има "Вила Мари". На снимките от почивката си, Мария отново реши да "заимства" - този път от Николета Лозанова. Певицата се снима в ултракъса поличка, която идеално разкрива задните й части.

[caption id="attachment_319969" align="aligncenter" width="300"]Какво повече й трябва на една фолк певица?! Какво повече й трябва на една фолк певица?![/caption]

С тези кадри Мария се самонагради за къртовските си усилия във фитнес залата и показа, че по нищо не отстъпва на съпругата на Валери Божинов, която редовно се хвали със семейни фотосесии от различни екзотични кътчета по света.

Мария и Християн Гущеров ще останат в Сен Тропе още няколко дни, тъй като след това певицата ще трябва да е на линия за концертите от турнето на Пайнер. Разбира се, нито за миг не сме се и съмнявали, че тя ще се върне в България не само с шоколадов тен, а и с няколко "дисаги" с тоалети, за които ще одруса Християн Гущеров с още няколко хиляди евро.