Вихра Петрова се забавлява, въпреки всеобщото мнение, че трябва да страда за Иван Христов!

Уж трябва да плаче за предполагаемия нов брак на Иван Христов, а Вихра Петрова сбъдва една по една своите мечти. Това обърква нейните почитатели, които прочетоха във Facebook колко прекрасно е прекарала тяхната любимка в Лондон и не само това, а и там се е осъществила една мечта на Вихра - да посети концерт на мегазвездата Роби Уилямс, видя Kliuki.bg.

"Винаги сбъдвам своите мечти" - отсече с усмивка хубавицата в социалната мрежа.

И явно наистина е така, защото няма почитател на музиката, който да не желае да присъства на подобен концерт. Вихра си отпочина прекрасно в английската столица, докато бившият й възлюбен отново сложи халката, поне такива са последните слухове. Счита се, че Иван тайно е сключил бракосъчетание с Ирина Тенчева, заради която напусна съпругата си. Очаква се през есента двамата да организират официална церемония, на която да покажат пред обществеността голямото си щастие.

Вихра обаче очевидно доста добре понася новината за бившия си, защото малко българи имат шанса да се забавляват в Лондон, при това на концерт на великия Роби Уилямс. Вижте кадри от нейното преживяване там!

[caption id="attachment_319990" align="aligncenter" width="300"]Красивата Вихра насред Лондон Красивата Вихра в местен лондонски магазин[/caption] [caption id="attachment_319986" align="aligncenter" width="225"]Вихра Петрова се докосна до магията на Роби Уилямс Вихра Петрова се докосна до магията на Роби Уилямс[/caption] [caption id="attachment_319987" align="aligncenter" width="225"]Щастливата Вихра се кани да влезе на големия концерт Щастливата Вихра се кани да влезе на големия концерт[/caption] [caption id="attachment_319988" align="aligncenter" width="300"]Кадър от спектакъла в Лондон Кадър от спектакъла в Лондон[/caption]