Наследницата на Илия Павлов позволи на благоверния си да се снима под полата й

Ако Илия Павлов беше жив, щеше да вдигне сватба като от приказките на първородната си дъщеря. Съпругата му Дарина обаче даде всичко от себе си, за да не го изложи – Венци със сигурност се е чувствала като принцеса в този единствен по рода си ден!

Вместо в родината, с която връзките стават все по-тънки, дъщерята на Илия Павлов се врече на своя избраник във Вечния град, научи kliuki.bg. Дарина - палавата милионерша гледа на Венцеслава като на свое дете, затова и не пестила нито евро за празника продължил три дни.

[caption id="attachment_320021" align="aligncenter" width="300"]Дъщерята на Илия Павлов се омъжи Дарина не посрами Илия Павлов вдигна сватба три дни и нощи, според обичая в кралските фамилии[/caption]

Младоженците поканили „само” 150 души, предвид познанствата и бизнес контактите на фамилиите, но пък решили да спазят куп ритуали. Палавият зет на Илия Павлов очевидно много се е забавлявал на собствената си сватба. Макар че е тежък бизнесмен и дори собственик на печеливша компания в Дубай си позволил доста волности.

[caption id="attachment_320022" align="aligncenter" width="293"]Венци на Илия Павлов се омъжи Палавият зет на Илия Павлов си показа мурафетите във Вечния град[/caption]

Избраникът на Венци предизвикал артистичната си тъща със снимка изпод полата на булката, писа „Телеграф”. Съпругата му обаче не изглежда никак сърдита.

Освен млада, влюбена и заможна, Венци със сигурност не се съмнява в почтеността на съпруга си. Някои могат да го набедят за зестрогонец, но има доказателство за противното.

333333(8)222222(11)

[caption id="attachment_320028" align="aligncenter" width="300"]И Клуни на сватбата на Венци И Клуни на сватбата на Венци[/caption]

Мъжлето й не само не ламти за парите й, но и тя се е оказала в положението на служителката, която спи с шефа. Венцислава се запознала се мъжа си, защото започнала работа в компанията му в Дубай.

Никой не знае къде ще е меденият месец на двойката, но щерката на Илия Павлов ще свие семейно гнездо в емирството.