Джина Стоева отново показа колко странна и жизнена личност е!

Красивата певица Джина Стоева пак завладя феновете си с щурата си постъпка. Хубавицата публикува пред очите на всички във Facebook как пее и се забавлява под проливен дъжд. Фолк дивата изобщо не се притеснява, че може да се разболее и е готова на всичко да изложи на показ нестандартното в себе си. Е, успя и този път, както го прави много успешно през годините.

[caption id="attachment_320212" align="alignright" width="300"]Джина Стоева отново ни показа колко нестандартна личност е всъщност! Джина Стоева отново ни показа колко нестандартна личност е всъщност![/caption]

Всъщност Джина Стоева няма нищо общо с възрастта си и го демонстрира непрестанно. Не само поведението на певицата подсказва за това, но и самата й визия, която толкова много години остана перфектна. Неслучайно тя на няколко пъти бе хващана в крачка с по-млади мъже, но в това изобщо няма лошо, защото по душа Десислава (както е по лични документи) е на не повече от 20 години.

Русенската красавица умее много добре да предразполага не просто феновете си, но и българските мъже. Ето защо тя е по-популярна сред тях, отколкото сред нежната част от почитателите на поп-фолка. Джина Стоева е една единствена, както обичат да казват приятелите й. Явно те са много прави, защото щурият й характер е виден.