Гергана бе унизена по жесток начин при последната публикувана снимка във Facebook!

Певицата Гергана получи ужасно унижение от феновете при публикацията си във Facebook, на която лъсна нейната последна снимка, видя Kliuki.bg. Фотото се разпространи бързо по различни групи, свързани с поп-фолка, и мнозина станаха свидетели на унизителните коментари за визията на Гери.

"Леле, какво се е случило с нея, не е това, което помня. Направо прилича на извънземно, ужасна е." - гласи един от най-жестоките коментари в социалната мрежа.

[caption id="attachment_320231" align="alignright" width="300"]Ето тук Гергана предизвика ужасни коментари за визията си Ето тук Гергана предизвика ужасни коментари за визията си[/caption]

В последните години визията на Гергана е в унисон с кариерата й, която върви все по-надолу. Гери се появи за пръв път в ефира на телевизия "Планета" в края на 2003 година, когато стана истински хит с парчето си "Губя те бавно". Колкото бързо се прочу обаче, толкова бързо започна и да залязва. Само няколко години след този хит тя изгуби голяма част от феновете си, а днес, повече от 10 години по-късно, вече малцина харесват и визията на певицата.

На въпросното фото очите на Гергана са леко кървясали, косата й е опъната назад, което може би я прави още по-непривлекателна за феновете. Техните забележки обаче са единствено за лицето й, тъй като в тяло Гери все още е невероятна, понеже се поддържа всеки ден.