Слави Трифонов е втрещен от решението на Краси Радков!

Същински крах е на път да разбие "Шоуто на Слави", а самият Слави Трифонов е съсипан откакто научил за решението на любимия си актьор Краси Радков да напусне екипа му. Предаването на Дългия и без друго не се радва на особено висок рейтинг, а ако Краси Радков си отиде, то без него и актьорските вечери ще бъдат обречени на пълен провал. Това разкриха служители от екипа на Дългия.

А решението на Краси Радков било провокирано от нещастието, което му се случи. След седмица или две Краси Радков трябва да постъпи в болница за спешна операция на очите, тъй като лекари го заплашили със слепота.

[caption id="attachment_320271" align="alignright" width="300"]Краси Радков Слави Трифонов прави и невъзможното, за да задържи Краси Радков в екипа си[/caption]

Комикът Краси Радков има сериозни проблеми със зрението, а от години страда от далекогледство и астигматизъм. В последно време обаче зрението му се влошило още повече, като Краси Радков едва четял надписите на кю-то. Той разчитал на отличната си памет и предпочитал да запаметява репликите и текстовете си, защото дори с лещи с голям диоптър не можел да чете перфектно.

А за капак на всичко, го налегнало болезнено суеверие и страх. Краси Радков повярвал на известна астроложка, която му напълнила главата с глупости, че "Шоуто на Слави" има магия и никой от екипа му не е застрашен от беди.

"Краси изпадна в стрес и с всеки ден вярва все повече на приказките и суеверията. Той си внуши, че проблемите му със зрението са предизвикани тъкмо от тези лоши енергии и постоянно дава за пример Слави Трифонов и Годжи, които също отдавна я закъсаха с очите. Толкова е притеснен от състоянието си, че в един момент реши да напусне шоуто и да си търси работа в друга телевизия и най-вече в театъра", разкриват служители от "Шоуто на Слави".

Като разбрал за намеренията на най-добрия си актьор, Слави Трифонов едва не полудял от ужас и в момента правел и невъзможното, за да убеди Краси Радков да остане при него. Той дори обещал да му даде колкото поиска почивни дни, за да се оперира и възстанови. Гарантирал му и по-дълга ваканция, само и само Краси Радков да остане в екипа.