Мариана Векилска и Симеон са превърнали жилището си в оазис на спокойствието

Мариана Векилска и Симеон все още са влюбени и се радват на две деца и общ дом.

Журналистите са заедно от почти десет години, но още се държат като младоженци. Една от причините може би е фактът, че живеят в абсолютно съгласие и разпределяне на задълженията, предполага kliuki.bg.

[caption id="attachment_320276" align="aligncenter" width="300"]сн."Наш дом" сн."Наш дом"[/caption] [caption id="attachment_320275" align="aligncenter" width="300"]Мариана Векилска и Симеон живееят в прекрасен апартамент Докато дойде златната им сватба, на стената май няма да остане място[/caption]

Докато създавали общ дом, например, Мариана Векилска и Симеон никак не се карали. Просто тя решила какво да е обзавеждането, той – какви да са картините. Наред с това по стените им се виждат куп фотографии, икони, сувенири като котки и една много специална Богиня на плодородието.

[caption id="attachment_320277" align="aligncenter" width="263"]Мариана Векилска и Симеон живееят в прекрасен апартамент Богинята на плодородието, която бди над тях[/caption] [caption id="attachment_320278" align="aligncenter" width="298"]Мариана Векилска и Симеон живееят в прекрасен апартамент Творчеството на малкия Момо[/caption] [caption id="attachment_320279" align="aligncenter" width="300"]Мариана Векилска и Симеон живееят в прекрасен апартамент Любимите антикварни играчки[/caption]

Въпросната била нещо като амулет на семейството на Мариана Векилска и Симеон – закриляла щастието в дома им. Двойката явно намира покой след напрегнатия работен график в дом, който не прилича на другите.

[caption id="attachment_320280" align="aligncenter" width="300"]Мариана Векилска и Симеон живееят в прекрасен апартамент Една ретро - ретро снимка[/caption] [caption id="attachment_320281" align="aligncenter" width="287"]Мариана Векилска и Симеон живееят в прекрасен апартамент Друго са си класическите мебели[/caption] [caption id="attachment_320282" align="aligncenter" width="300"]Мариана Векилска и Симеон живееят в прекрасен апартамент Хол и трапезария в едно[/caption] Мариана Векилска и Симеон живееят в прекрасен апартамент

За разлика от останалите популярни личности, те не залагат на ултрамодерно обзавеждане. За тях са по-скоро класическите мебели, работещата камина (която е под опеката на радиоводещия) и голямото пространство.

Там семейството отглежда сладкота им момченце и Габи – дъщерята на новинарката от първия брак. Преди два месеца изпратиха младата госпожица като принцеса на бала й. Габриела обаче съвсем скоро ще напусне семейното огнище, за да учи в Германия.

Мариана Векилска и Симеон ще я чакат да се върне у дома и няма да се поблазнят от идеята да се преместят в къща.